VOETREFLEXZONE MASSAGE

Voetreflexzone massage

Voetreflexzonemassage stimuleert het zelf genezend vermogen en herstelt de balans tussen lichaam en geest. Wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, ervaren we dat als gezondheid. Bij verstoring van het evenwicht spreken wij van ziekte of klachten. Vele punten op de voet corresponderen met organen, spieren, klieren en gewrichten. Door prikkeloverdracht via de zenuwuiteinden van deze zones worden impulsen gegeven aan het corresponderende lichaamsdeel. Hierdoor gaan organen weer beter werken en herstelt het natuurlijk evenwicht (homeostase).

De symptomatische uiting van de klacht hoeft niet de oorzaak te zijn. Hoofdpijn kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door dat bepaalde voedingsstoffen niet goed verwerkt worden, door hormonale schommelingen, maar ook door stress. Het is daarom belangrijk om aan de achterliggende oorzaak van de klacht te werken. 

Heb jij (vage) klachten waar je maar geen oplossing voor vindt?

Zit jij lichamelijk of geestelijk niet lekker in je vel?

Heb jij klachten waar je wel wat ondersteuning bij kan gebruiken zoals ontstekingen  o.a. nierbekkenonsteking, blaasontsteking, luchtwegontstekingen? Buikklachten die maar niet overgaan, rugpijn of bekkenpijn, chronische ziekten zoals o.a hypoglycemie of hoofdpijn en migraine? Heb je spierpijn of gewrichtspijn? Hormonale klachten zoals overgang? ( een kleine greep klachten )

Neem vrijblijvend contact met mij op.

.