MIJN METHODEN

Mijn methoden

Voorafgaand aan mijn behandeling stuur ik u een vragenformulier (anamneseformulier). De vragen gaan over uw medische geschiedenis, uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid en er is ruimte voor de beknopte versie van uw verhaal. Ik ben dan al helemaal ingelezen als u komt.

Alle informatie is van belang. Lichamelijke klachten kunnen u psychisch negatief beïnvloeden en andersom. 

EERSTE AFSPRAAK

Bij de eerste afspraak bespreken we het vragenformulier. We praten over de antwoorden die u gegeven heeft en over de dingen waar u last van heeft. De intake duurt ongeveer 90 minuten.

BEHANDELPLAN

Na de eerste afspraak maak ik een behandelplan dat ik bij de eerstvolgende afspraak met u doorneem. Elk volgend consult duurt ongeveer 90 min. Een natuurgeneeskundig consult  duurt 60 min.

NA DE BEHANDELING

Uw brein heeft na een EMDR of NLP behandeling ruimte nodig om te verwerken, neem daarvoor de tijd. U kunt die dag moe zijn of even concentratiegebrek ervaren, dat is heel normaal. Die dag kunt u beter geen andere inspannende dingen meer doen.

Na een natuurgeneeskundige behandeling komen afvalstoffen vrij.  Ik raad u aan tot enkele dagen na de behandeling veel water te drinken. 

Neem vrijblijvend contact met mij op.